ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Kratki

>> Αρχική >> KratkiΤαξινόμηση κατά:


KOZA/AB/S/2/KAFEL/CZARNA 10KW / 70-90m2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΟΜΠΑ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ TERMOTEC ΚΕΡΑΜΙΚΑ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική ισχύς (kW) 10.0
Εύρος θέρμανσης (kW) 4.0 - 12.0
Θερμική απόδοση (%) 80.0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 150
Πληροί τα κριτήρια ECODESIGN Ναί
Τύπος καυσίμου Συνιστώμενο σκληρυμένο σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 150.0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,09
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 280.0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 50
Εκπομπές γύρης (σκόνη) (mg / Nm 3 ) 15.0
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 Ναί
Λόγος ενεργειακής απόδοσης EEI 105.40
Τύπος υαλοπινάκων ημικυκλικός
Άνοιγμα πόρτας αριστερά
Υλικό κατασκευασμένο χάλυβα, πλακάκι
Πλάτος (cm) 76.10
Ύψος (cm) 105.20
Βάθος (cm) 46,00
Εισαγωγή αέρα Ναί
Επένδυση του θαλάμου καύσης Ναί
Τιμή μετρητοίς: 1.860,00€

Πλεονεκτήματα

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Πιο αποτελεσματική καύση και μεγαλύτερη συντήρηση θερμοκρασίας συμβαίνει χάρη στην επένδυση του θαλάμου καύσης TERMOTEC, ένα υλικό συσσώρευσης θερμότητας που αυξάνει τη θερμοκρασία στον κλίβανο.

Η καύση σωματιδίων καυσίμου συμβαίνει χάρη στο σύστημα δύο εκτροπέων που επεκτείνουν τη διαδρομή εξάτμισης. Αυτή η διαδικασία αυξάνει επίσης την απόδοση της καύσης και εγγυάται την καλύτερη χρήση ενέργειας, ελαχιστοποιώντας έτσι την εκπομπή επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα.

Ο αέρας τροφοδοτείται στο ένθετο από έξω, χάρη στην ενσωματωμένη σύνδεση εισόδου αέρα fi 125 mm. Η ρύθμισή του γίνεται με ένα γκάζι με έναν ρυθμιστή που βρίσκεται κάτω από την πόρτα, το οποίο αποκλείει σφάλματα κατά την ακατάλληλη χρήση. Ολόκληρος ο μηχανισμός λειτουργεί πολύ αθόρυβα και χωρίς προβλήματα.

Το ένθετο χρησιμοποιεί ένα σύστημα εξαερισμού θαλάμου τριπλής καύσης. Ο πρωτογενής αέρας, που διευκολύνει την ανάφλεξη του ξύλου, παρέχεται κάτω από τη σχάρα. Ο δευτερεύων αέρας - για οικολογική καύση - τροφοδοτείται με οπές στον πίσω τοίχο.

Επιπλέον, ο κλίβανος διαθέτει σύστημα καθαρού γυαλιού (κουρτίνα αέρα), δηλαδή ο αέρας παραδίδεται απευθείας στο γυαλί μέσω ενός συστήματος καναλιών που βρίσκονται στις πλευρές του τζακιού. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται οξυγόνο στο άνω μέρος του θαλάμου καύσης, στον οποίο λαμβάνει χώρα η καύση αερίων που προκύπτει από την καύση ξύλου, γεγονός που μειώνει περαιτέρω την εκπομπή επιβλαβούς CO στην ατμόσφαιρα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Το AB 2 είναι εξοπλισμένο με κεραμικά ανθεκτικά στη θερμότητα που αντέχουν σε θερμοκρασίες έως 660 ° C. Το γυαλί που προσφέρουμε είναι πιστοποιημένο για ποιότητα και ασφάλεια.

Το σώμα και το μπροστινό μέρος του ενθέματος είναι ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες λόγω της χρήσης χάλυβα υψηλής ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζει τη σταθερότητα ολόκληρης της δομής.

Η εξαιρετική στεγανότητα της συσκευής διασφαλίζεται από τις συμπαγείς συγκολλήσεις που κατασκευάζονται σε ασπίδα ευγενούς αερίου. Τα μεταλλικά στοιχεία κόβονται με λέιζερ χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και στη συνέχεια λυγίζονται σε μηχανές κάμψης CNC.

ΑΝΕΣΗ ΧΡΗΣΗ

Η σόμπα μπορεί εύκολα να διατηρηθεί καθαρή χάρη στην αφαιρούμενη σχάρα και το δοχείο στο οποίο συσσωρεύεται τέφρα.

Το τζάμι του ενθέματος παραμένει καθαρό χάρη στο σύστημα καθαρού γυαλιού που χρησιμοποιείται. Μια κουρτίνα αέρα χωρίζει το γυαλί από το τζάκι. Χάρη σε αυτό δεν λερωθεί.

Κάτω από την εστία υπάρχει ένας επιπλέον κλειδωμένος θάλαμος στον οποίο το σύστημα σύνδεσης εισαγωγής είναι κρυμμένο. Το άνοιγμα της πόρτας βασίζεται στο σύστημα push to open, το οποίο δεν απαιτεί επιπλέον λαβή.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιασμός που αναφέρεται στο ρετρό στιλ - πλακίδια μεγάλου σχήματος με στιλπνότητα.

Το ευρύ παρμπρίζ σε συνδυασμό με το μεγάλο θάλαμο καύσης επηρεάζει σημαντικά την ελκυστική όραση της φωτιάς.

ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:1.971,61€   
Παράδοση σε 8-14 ημέρες
1971.61
KOZA/AB/S/N/O/DR/GLASS/KAFEL/BIALY 8KW / 50-70m2 ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΟΜΠΑ ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 8,0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 5.5 - 10.5
Απόδοση (%) 78,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 150
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού Ναι
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 115,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,08
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 265,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 30
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 39,0
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 Ναι
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 102,79
Τεταρτημόριο τύπου υαλοπινάκων
Άνοιγμα των θυρών προς τα αριστερά
Υλικό χάλυβα, πλακάκι
Πλάτος (cm) 52,80
Ύψος (cm) 110,90
Βάθος (cm) 42,20
Εξωτερική είσοδος αέρα Ναι
Η επένδυση του θαλάμου καύσης Ναι
Ashpan Ναι
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι
Τιμή μετρητοίς: 1.940,00€
ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:2.052,21€   
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
2052.21
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 12KW UMBRELLA/C/G31/37MBAR/S
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική ισχύς (kW) 12.0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 3,9 - 12,0
Καύσιμο τύπου προπάνιο βουτάνιο
Χώρα προορισμού pl
Βάρος (kg) 48.0
Τύπος πλαϊνών υαλοπινάκων
Υλικό: χάλυβας, γυαλί
Πλάτος (cm) 53,70
Ύψος (cm) 217,50
Βάθος (cm) 53,70
Μαύρο χρώμα

Το UMBRELLA BS είναι ένας σύγχρονος θερμαντήρας αερίου που θα παρατείνει το καλοκαίρι σας. Χάρη σε αυτό, οι υπέροχες στιγμές στον κήπο ή στη βεράντα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας δεν χρειάζεται να τελειώσουν με την άφιξη ψυχρότερων βραδιών. Η συσκευή θα σας προσφέρει μια άνετη θερμοκρασία και μοναδικό σχεδιασμό και χάρη στην εντυπωσιακή φλόγα που φωτίζει το περιβάλλον θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η ζεστασιά, η διάθεση, η άνεση και η ασφάλεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του UMBRELLA.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο θερμαντήρας UMBRELLA (καταχωρισμένος σχεδιασμός προϊόντος) είναι μια μοναδική διακόσμηση στη βεράντα του σπιτιού σας ή στον κήπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στη βιομηχανία εστιατορίων ή ξενοδοχείων ως συμπλήρωμα του χώρου φαγητού και αναψυχής.

Ο σχεδιασμός του θερμαντήρα είναι εξαιρετικά κομψός και είναι μια ενδιαφέρουσα, εντυπωσιακή διακόσμηση. Η ελκυστική εμφάνιση και η ευχάριστη ζεστασιά θα κάνουν τους κήπους και τις βεράντες στα σπίτια ή τα εστιατόρια να είναι πάντα γεμάτα επισκέπτες τόσο την άνοιξη, το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο.

ΑΝΕΣΗ ΧΡΗΣΗ

Η ενεργοποίηση του θερμαντήρα διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Είναι εξαιρετικά άνετο και διαισθητικό.

Η συσκευή μπορεί να λειτουργεί με πλήρη ισχύ, συνεχώς έως και 17 ώρες . Τροφοδοτείται από κύλινδρο 11 κιλών. Προσαρμόζεται τόσο στο αέριο προπάνιο-βουτάνιο όσο και στο καθαρό προπάνιο. Συνιστούμε τη χρήση κυλίνδρων καθαρού προπανίου.

Ο θερμαντήρας UMBRELLA δεν εκπέμπει ήχους ή μυρωδιές. Η λειτουργία του επίσης δεν επηρεάζει την κυκλοφορία του αέρα, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους αλλεργικούς χρήστες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο θερμαντήρας UMBRELLA τροφοδοτείται από υγρό αέριο από κύλινδρο κρυμμένο στο περίβλημα. Οι φλόγες περικλείονται σε ειδικό θάλαμο που μας προστατεύει από την άμεση επαφή με τη φωτιά.

Ο σχεδιασμός του θερμαντήρα εγγυάται την προστασία της φωτιάς από τον άνεμο. Το UMBRELLA είναι εξοπλισμένο με ειδική βαλβίδα ανατροπής , η οποία σε περίπτωση πτώσης της συσκευής διακόπτει αυτόματα την παροχή αερίου στον ελεγκτή, σβήνοντας τη φλόγα.

Ο θερμαντήρας είναι εξοπλισμένος με ένα πλήρως ασφαλές, χειροκίνητο σύστημα ελέγχου αερίου που προστατεύει από ανεξέλεγκτη διαρροή καυσίμου. Επιπλέον, ο θερμαντήρας είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα θερμοηλεκτρικού ζεύγους , ο οποίος σε περίπτωση φλόγας του καυστήρα ελέγχου διακόπτεται η παροχή αερίου στον καυστήρα.
Τιμή μετρητοίς: 660,00€

ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:700,61€   
Παράδοση σε 8-14 ημέρες
700.61
Χρώμα
LEO/L/70/G20 ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική ισχύς (kW) 7.3
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 3.5 - 7.3
Θερμική απόδοση (%) 91.9
Φυσικό αέριο τύπου καυσίμου
Βάρος (kg) 80,0
Ο λόγος ενεργειακής απόδοσης EEI 88,60
Τύπος πλαϊνών υαλοπινάκων
Υλικό από ατσάλι
Πλάτος (cm) 79,70
Ύψος (cm) 81,60
Βάθος (cm) 37,50

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Ένα καινοτόμο, κομψό ένθετο αερίου με οριζόντια και ρεαλιστική όψη φωτιάς.

Υψηλή ποιότητα, άνεση και απλότητα στη χρήση.

Αδιάκοπη όραση της φωτιάς χάρη στο αόρατο πλαίσιο πρόσοψης και την ελάχιστη ποσότητα ορατών χαλύβδινων στοιχείων.

Ένας ειδικά σχεδιασμένος καυστήρας παρέχει ένα ρεαλιστικό όραμα της φωτιάς, όπως σε ένα πραγματικό τζάκι που καίει ξύλο. Πρόσθετη ρύθμιση ύψους φλόγας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η συσκευή διαθέτει πιστοποιητικό CE, το οποίο εγγυάται την ασφάλεια χρήσης, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ερμητικά κλειστός θάλαμος καύσης, ο οποίος παρέχει τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας. Το τζάκι απενεργοποιείται αυτόματα εάν υπάρχουν προβλήματα με τον αγωγό αέρα / καυσαερίων ή την παροχή αερίου.

ΑΝΕΣΗ ΧΡΗΣΗ

Θερμοστατικός έλεγχος: πλήρης έλεγχος με τηλεχειριστήριο ευαίσθητο στην αφή με ενσωματωμένο θερμοστάτη.

Επιλογή καυσίμου - ένας κλειστός θάλαμος καύσης προσαρμοσμένος για καύση με φυσικό αέριο ή υγραέριο.

Η εγκατάσταση δεν απαιτεί παραδοσιακή καμινάδα - το σύστημα ομόκεντρων αγωγών επιτρέπει την εγκατάσταση σε δωμάτια χωρίς καμινάδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να οδηγήσετε τον αγωγό έξω από τον τοίχο ή την οροφή του κτηρίου.

Έλεγχος χρόνου: η δυνατότητα προγραμματισμού της ημερήσιας θερμοκρασίας ακόμη και επτά ημέρες νωρίτερα.

Η συσκευή δεν απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας (έχει το δικό της σύστημα τροφοδοσίας). Ο πίνακας ελέγχου τροφοδοτείται από τέσσερις μπαταρίες 1.5V.

Το σετ περιλαμβάνει:

- φυσίγγιο αερίου προσαρμοσμένο για την καύση φυσικού αερίου

- Αυτόματος έλεγχος της διαδικασίας καύσης με έλεγχο αφής

- κεραμικό κομμό για επένδυση της εστίας

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Πριν από την αγορά, καθορίστε τον τύπο αερίου που θα τροφοδοτήσει το σύστημα - φυσικό αέριο (NG) ή LPG (από έναν κύλινδρο), καθώς η επιλογή του καυστήρα και των ακροφυσίων εξαρτάται από την επιλογή του αερίου. Πριν από την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή που πρόκειται να συνδεθεί προορίζεται για παροχή αερίου κατάλληλη για τον τύπο εγκατάστασης αερίου. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτούμενες παραμέτρους αερίου βρίσκονται στην πινακίδα εστία.
Τιμή μετρητοίς: 2.300,00€

ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:2.430,00€   
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
2430.00
LUCY/12/SLIM/P/BS ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ 8KW 60-90M2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ TERMOTEC
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 8,0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 3.0 - 10.0
Απόδοση (%) 83,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 160
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού Ναι
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 171,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,09
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 180,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 35
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 9,0
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 Ναι
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 109,30
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο γρίλιων καυσαερίων (cm 2 ) ≥700
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων εισόδου (cm 2 ) ≥500
Πλευρικός τύπος υαλοπινάκων
Άνοιγμα των θυρών προς τα δεξιά
Υλικό χάλυβα
Πλάτος (cm) 78,10
Ύψος (cm) 128,20
Βάθος (cm) 41,50
Εξωτερική είσοδος αέρα Ναι
Η επένδυση του θαλάμου καύσης Ναι
Ashpan Ναι
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι

Χαρακτηριστικά

Το ένθετο ενός ενδιαφέροντος σχήματος με πλαϊνά τζάμια, με ένα λεπτό θάλαμο καύσης, χάρη στο οποίο θα είναι ιδανικό για σαλόνια με μικρή περιοχή και μικρή ζήτηση για θέρμανση. Χάρη στη διπλή όψη της φωτιάς και στο λεπτό μπροστινό πλαίσιο, ταιριάζει απόλυτα με το στιλ των μοντέρνων εσωτερικών χώρων. Οι σύγχρονες λύσεις που χρησιμοποιούνται στο τζάκι εγγυώνται εξοικονόμηση ενέργειας και κάνουν τη χρήση και τον καθαρισμό της συσκευής χωρίς προβλήματα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αποτελεσματικότερη καύση και μεγαλύτερη συντήρηση της θερμοκρασίας με επένδυση του θαλάμου καύσης με κεραμικό υλικό TERMOTEC που συσσωρεύει θερμότητα και αυξάνει τη θερμοκρασία στον κλίβανο.

ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:1.512,80€   
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
1512.80
MAJA/L/BS/DECO ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ 8KW / 90-100m2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 8,0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 3.0 - 10.0
Απόδοση (%) 80,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 200
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού Ναι
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 139,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,10
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 238,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 33
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 25,0
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 Ναι
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 105,40
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων καυσαερίων (cm 2 ) ≥700
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων εισόδου (cm 2 ) ≥500
Πλευρικός τύπος υαλοπινάκων
Άνοιγμα των θυρών προς τα αριστερά
Υλικό χυτοσίδηρο, χάλυβα
Πλάτος (cm) 68,30
Βάθος (cm) 40,80
Εξωτερική είσοδος αέρα αριθ
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι
ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:1.519,00€   
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
1519.00
FRANEK/10/PF ΙΣΙΟ 90-110m2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 10,0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 5.0 - 13.0
Απόδοση (%) 80,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 180
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού Ναι
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 190,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,10
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 265,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 44
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 25,0
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 Ναι
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 105,40
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων καυσαερίων (cm 2 ) ≥700
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων εισόδου (cm 2 ) ≥500
Τύπος υαλοπίνακα ευθεία
Άνοιγμα των θυρών προς τα αριστερά
Υλικό χυτοσίδηρο
Πλάτος (cm) 60,00
Ύψος (cm) 91,40
Βάθος (cm) 44,50
Εξωτερική είσοδος αέρα Ναι
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι
ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:1.736,01€   
Παράδοση σε 8-14 ημέρες
1736.01
ZUZIA/P/BS/DECO ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ 16KW / 140-160m2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 16,0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 7,5 - 21,0
Απόδοση (%) 76,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 200
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού αριθ
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 182,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,50
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 355,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 50
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 αριθ
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 100,18
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων καυσαερίων (cm 2 ) ≥1000
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων εισόδου (cm 2 ) ≥800
Πλευρικός τύπος υαλοπινάκων
Άνοιγμα των θυρών προς τα δεξιά
Υλικό χυτοσίδηρο, χάλυβα
Πλάτος (cm) 73,70
Ύψος (cm) 97,30
Βάθος (cm) 49,10
Εξωτερική είσοδος αέρα αριθ
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι
ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:1.822,80€   
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
1822.80
OLIWIA/L/BS/DECO ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ 18KW / 150-180m2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 18,0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 9.0 - 23.0
Απόδοση (%) 79,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 200
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού αριθ
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 199,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,15
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 383,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 50
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 31,0
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 αριθ
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 104,10
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων καυσαερίων (cm 2 ) ≥1000
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων εισόδου (cm 2 ) ≥800
Πλευρικός τύπος υαλοπινάκων
Άνοιγμα των θυρών προς τα αριστερά
Υλικό χυτοσίδηρο, χάλυβα
Πλάτος (cm) 82,30
Ύψος (cm) 97,30
Βάθος (cm) 49,10
Εξωτερική είσοδος αέρα αριθ
Η επένδυση του θαλάμου καύσης Νο
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:2.046,00€   
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
2046.00
MBO/PW/15/W ΙΣΙΟ 15KW 100-180M2. ΤΖΑΚΙ ΛΕΒΗΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ACUMOTTE
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 15,0
Μέση ισχύς του νερού (kW) 8,0
Εύρος ισχύος θέρμανσης (kW) 6.0 - 18.0
Απόδοση (%) 83,0
Η μέγιστη πίεση λειτουργίας (bar) 2,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 200
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού Ναι
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 306,0
Χωρητικότητα νερού (l) 42,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,10
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 210,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 50
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 7,0
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 Ναι
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 109,30
Τύπος υαλοπίνακα ευθεία
Άνοιγμα των θυρών προς τα αριστερά
Υλικό χάλυβα
Πλάτος (cm) 83,00
Ύψος (cm) 133,50
Βάθος (cm) 47,90
Εξωτερική είσοδος αέρα Ναι
Η επένδυση του θαλάμου καύσης Ναι
Ashpan αρ
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι

Χαρακτηριστικά

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας ανθεκτικό σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Αποτελεσματική διαδικασία καύσης & διατήρηση της θερμοκρασίας για να διατηρηθεί η ζεστασιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στην επένδυση του θαλάμου καύσης με TERMOTEC - υλικό συσσώρευσης θερμότητας που αυξάνει τη θερμοκρασία στο θάλαμο καύσης.

Ειδικό σύστημα νερού που επιτρέπει ότι η μεγάλη ποσότητα θερμότητας από αναθυμιάσεις μεταφέρεται στο σύστημα θέρμανσης, χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Προστασία έναντι υπερθέρμανσης από τον ενσωματωμένο σωλήνα πηνίου - είσοδος / έξοδος συνδετήρα 1/2 ".

Οι πόρτες του τζακιού είναι ανθεκτικές σε εντάσεις και σταθερές χάρη στη χρήση κλειστού προφίλ. Στεγανοποιήσεις πόρτας σχεδιασμένες σε κανάλι με προφίλ που εγγυάται τη σωστή προσκόλληση και προστατεύει από τυχόν πτώση κατά τη λειτουργία.

Περισσότερη οικολογική καύση χάρη στο σύστημα διπλού εκτροπέα που επεκτείνει τη διαδρομή των καυσαερίων.

Ο αέρας τροφοδοτείται από το εξωτερικό μόνο χάρη στη διπλή είσοδο εξωτερικού αέρα 125 mm με βαλβίδα πεταλούδας. Ρύθμιση αέρα με έναν μόνο ρυθμιστή που αποτρέπει την ακατάλληλη χρήση.

Τριπλό σύστημα εξαερισμού του θαλάμου καύσης: πρωτογενής αέρας - δευτερεύων αέρας που παρέχεται κάτω από τη σχάρα μέσω οπών σε ένα πίσω τοίχωμα. Επιπλέον, σχεδιασμένο σύστημα καθαρού γυαλιού (κουρτίνα αέρα).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Τέλεια σφίξιμο χάρη στις συμπαγείς συγκολλήσεις που κατασκευάζονται σε προστατευτικό αέριο.

Όλα τα χαλύβδινα στοιχεία κόβονται με λέιζερ και κάμπτονται σε μηχανές κάμψης CNC.

Το μπροστινό μέρος εξοπλισμένο με κεραμικά ανθεκτικά στη θερμότητα που αντέχει σε θερμοκρασίες έως 660 ° C.
Τιμή μετρητοίς: 2.130,00€

ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:2.244,41€   
Παράδοση σε 8-14 ημέρες
2244.41
AMELIA/L/BS/DECO ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ 21KW / 200-250m2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική ισχύς (kW) 21,0
Εύρος θέρμανσης (kW) 11,5 - 29,0
Απόδοση (%) 75,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 200
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού αριθ
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 211,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,22
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 390,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 50
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 80,6
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 αριθ
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 98,88
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων καυσαερίων (cm 2 ) ≥1000
Το ελάχιστο ενεργό πεδίο των γρίλιων εισόδου (cm 2 ) ≥800
Πλευρικός τύπος υαλοπινάκων
Άνοιγμα των θυρών προς τα αριστερά
Υλικό χυτοσίδηρο, χάλυβα
Πλάτος (cm) 80,23
Ύψος (cm) 106,50
Βάθος (cm) 49,10
Εξωτερική είσοδος αέρα αριθ
Η επένδυση του θαλάμου καύσης Νο
Ashpan Ναι
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:2.356,01€   
Παράδοση σε 8-14 ημέρες
2356.01
ZUZIA/PW/BP/19/BS/W/DECO ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ 19KW / 150-190m2 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΛΕΒΗΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ
Κατσκευαστής: Kratki
Ονομαστική έξοδος (kW) 19,0
Μέση ισχύς του νερού (kW) 15,0
Εύρος θέρμανσης (kW) 10.0 - 24.0
Απόδοση (%) 75,0
Η μέγιστη πίεση λειτουργίας (bar) 2,0
Διάμετρος εξόδου καυσαερίων (mm) 200
Συμμορφώνεται με τα κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού αριθ
Συνιστώμενος τύπος καυσίμου εποχιακό σκληρό ξύλο με υγρασία ≤20%
Βάρος (kg) 197,0
Χωρητικότητα νερού (l) 41,0
Εκπομπές CO (στο 13% O 2) ≤ σε% 0,26
Θερμοκρασία καυσαερίων (℃) 295,0
Μέγιστο μήκος ξύλου (cm) 50
Εκπομπή σκόνης (mg / Nm 3 ) 79,8
Συμμόρφωση με το πρότυπο BImSchV 2 αριθ
Ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης EEI 98,88
Πλευρικός τύπος υαλοπινάκων
Άνοιγμα των θυρών προς τα δεξιά
Υλικό χάλυβα, χυτοσίδηρο
Πλάτος (cm) 70,40
Ύψος (cm) 99,30
Βάθος (cm) 49,10
Εξωτερική είσοδος αέρα αριθ
Διακοσμητικό τυπωμένο γυαλί Ναι
Τιμή μετρητοίς: 2.300,00€
ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.:2.424,21€   
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
2424.21
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ


Επικοινωνία
Ν.Ε.Ο  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ
Tηλ: 2310 859040 - 23410 64794
Kιν.:6976 998788   COSMOTE
Kιν.:6947 150364   VODAFONE
email: info@e-sompes.gr
Το τηλ. κέντρο είναι ανοιχτό
όλες τις ημέρες
Καθημερινά: 09:00 - 21:00               
© 2011 - 2018 e-sompes.gr -- Κατασκευη eshop by infocus